Sponsors

ehbowinkel1

EHBO-winkel is totaal leverancier van eerstehulp en veiligheidsproducten. Consumenten, bedrijven, instelling en ehbo verenigingen weten moeiteloos de weg te vinden naar ehbo winkel. De webshop beschikt over een uitgebreid assortiment verbandmiddelen, gevulde verbandtrommels, BHV producten, alles voor de sportmasseur en nog veel meer. Naast een uitgebreid assortiment wordt een uitstekende service verleent. Heb jij vragen of hulp nodig bij de bestelling neem gewoon contact op.

loermans1

 

Kunnen handelen bij een incident of bij een slachtoffer met een hartprobleem kan van groot belang zijn en het verschil maken tussen leven en dood. Zorg ervoor dat je dus een eerstehulp cursus volgt en/of een reanimatiecursus. Wil jij de veiligheid garanderen voor bezoekers en collega’s op het werk dan kies je voor een cursus bedrijfshulpverlening. Kortom, zorg dat je weet wat je moet doen, zodat je kan helpen wanneer het nodig is.

Tips banner

Landelijk nieuws

Verdachte overval apotheek Arnhem snel opgepakt

Arnhem - De politie heeft gisteravond een 18-jarige jongeman uit Arnhem aangehouden voor een overval op een Apotheek aan de Bredasingel. De politie wist hem binnen een uur aan te houden. Rond 17.30 uur kwam een jongeman de apotheek binnen met een mes. Een medewerkster van de apotheek moest onder dreiging van het mes geld afstaan. De verdachte ging er daarna lopend vandoor. Door een verklaring van een getuige kon de verdachte kort na de overval worden aangehouden. Het slachtoffer raakte niet gewond. De jongeman zit vast en wordt verhoord.

Lees verder...
Man slaat behulpzame man en geeft agent kopstoot

Goes - Een 25-jarige man is maandagnacht 20 augustus aangehouden op verdenking van mishandeling. Agenten kregen rond 01.00 uur een melding dat een vrouw op de Singelstraat die wild om zich heen slaand op straat lag. Ter plekke zagen de agenten de vrouw liggen. Zij bleek onder invloed van alcohol en was niet gewond. Een omstander die naar de vrouw toe was gegaan om haar te helpen, vertelde dat er vervolgens twee mannen bij waren gekomen. Een van hen heeft de behulpzame man klappen gegeven. De 25-jarige man verzette zich bij zijn aanhouding en gaf hierbij een agent een kopstoot. Hij was onder invloed van alcohol. Ook tijdens het vervoer naar het cellencomplex Torentijd gedroeg de verdachte zich recalcitrant. Zowel de mishandelde man als agent hebben aangifte gedaan. De 20-jarige vrouw uit ’ s-Gravenpolder is aangehouden voor openbare dronkenschap. Zij mocht na verhoor vanochtend weer naar huis.

Lees verder...
Hennepkwekerij in De Voorstenkamp

Nijmegen - Maandagmiddag 20 augustus is de politie gestuit op een hennepkwekerij in een flatwoning aan De Voorstenkamp. De planten bleken net weggehaald te zijn. De situatie zoals de kwekerij was aangelegd bleek brandgevaarlijk, tevens was er sprake van diefstal van stroom. Het hennepteam heeft de kwekerij verder ontmanteld. Er zijn op dat moment geen aanhoudingen verricht. De politie verricht onderzoek. Woningvereniging Talis zal de huur opzeggen en de bewoner (s) uitzetten.

Lees verder...
Rokende auto op parkeerplaats zorgt voor inzet brandweer.

Bij een auto die geparkeerd stond bij de Cantharel aan de van Golensteinlaan in Ugchelen, kwam rook uit de motorkap. De brandweer kreeg rond 08.40 een melding van een voertuigbrand bij de Cantharel, eenmaal ter plaatse gekomen troffen zij op de parkeerplaats een rokende auto aan. De rook kwam onder de motorkap vandaan, deze werd dan ook door de brandweer opengemaakt. De brandweerlieden troffen geen vuur aan. De auto zou vermoedelijk oververhit zijn geworden. De eigenaar is op te hoogte gesteld. Foto: Luciano de Graaf Fotografie

Lees verder...
Meerdere mensen ademen rook in bij brand Sparrendal Maassluis

Op maandagavond 21 augustus moesten de Maassluise brandweerlieden uitrukken naar een melding van een woningbrand aan het Sparrendal in Maassluis. Met drie wagens kwam zij naar de melding toe. In keuken zou een brand hebben gewoed. Een ambulance kwam ter plaatse voor circa drie personen, die rook hadden geïnhaleerd. Er is één persoon met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een tweede persoon ging ook mee, maar of dat ter ondersteuning van het slachtoffer of wegens gezondheidsredenen was, is niet bekend. De brand heeft op de derde etage van de flat gewoed. De oorzaak is niet bekend.

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws