15-jarige jongen beroofd: getuigen gezocht

Den Helder – De recherche doet onderzoek naar een beroving die zaterdagmiddag plaatsvond in de Basstraat in Den Helder.

Een 15-jarige jongen die dacht een smartphone te kunnen kopen op straat, werd in de Basstraat bedreigd en met geweld beroofd door meerdere daders. Hij raakte niet gewond. Dit gebeurde zaterdagmiddag tussen 15.00 en 15.20 uur.

De recherche heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar mensen die informatie hebben over deze beroving.

Getuigenoproep
Heeft u iets gezien zaterdagmiddag in de omgeving van de Basstraat, dat te maken kan hebben met bovenstaande beroving? Belt u dan a.u.b. met de recherche in Den Helder via tel.nr. 0900-8844. Vermeldt u er svp zaaknummer 2020031564 bij.

Blijft u liever anoniem bij het delen van informatie? Belt u dan a.u.b. met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.